Nieuws

Iedereen wil gewoon goede wifi in huis of op kantoor, het liefst met zo min mogelijk gedoe. Dat is precies wat een wifi-mesh-systeem doet: met behulp van een aantal verschillende units (ook nodes,  satellieten of accesspoints genoemd) verdeeld door je huis overal goed bereik en goede snelheden hebt. Uiteraard zonder kabels te trekken - één van de grootste bezwaren tegen een traditionele accesspoint-opstelling. Vergis je alleen niet: hoe goed wifi zich ook ontwikkeld heeft, er gaat nog altijd niets boven een goede bekabeling, als je huis dat toelaat.

Het is de eenvoud van installatie en gebruik die veel consumenten en bedrijven af doet stappen van de traditionele router en laat kiezen voor een mesh-oplossing. Met een drie mesh nodes (voorbeeld zie afbeelding) kun je al een ruim gebied voorzien van Wifi. In de toekomst je Wifi bereik uitbreiden,

De eerste node wordt via een netwerkkabel gekoppeld aan je router en vervolgens kun je extra nodes toevoegen zonder een internetkabel te gebruiken.

TP-LINK Deco M4(3-pack)

 

 

Nieuwsbrief